Leffavinkki x4

perjantai 24. helmikuuta 2017

Desktop1

INCEPTION

Suosittelen ehdottomasti kyseistä leffaa, ihan huippu hyvä! Mä katsoin itse tän netfliksistä, mutta huomasin kyseisen elokuvan sieltä poistuneen.

Elokuvan päähenkilö on Dominic Cobb -niminen varas, joka varastaa muuten saavuttamattomissa olevia tietoja siirtymällä ihmisen alitajuntaa heidän uniensa aikana. Kyvyt ovat maksaneet hänen elämässään paljon, mutta hänellä on tilaisuus kääntää tilanne ympäri. Cobbin tulee varastamisen sijaan istuttaa ajatus tulevan kohteen mieleen.


Desktop2

OTA KIINNI JOS SAAT

Pakko suositella myös tätä kyseistä elokuvan pätkää, ihan huippu hyvä myös! Välillä ihan kauhistutti ajatella, että kyseinen elokuva on perustunut tositapahtumiin.

Frank Abagnale on nuori huijari, jota FBI-agentti Carl Hanratty yrittää saada kiinni. Abagnale on ovela ja onnistuu moneen kertaan pakenemaan lähes mahdottomista tilanteista. Hän rikastuu painamalla shekkiväärennöksiä, joita tuon aikainen pankkijärjestelmä ei pysty tunnistamaan väärennöksiksi. Elokuvan lopulla Abagnale jää kiinni ja saa pitkän vankeustuomion. Hänen tuomionsa lyhenee kuitenkin huomattavasti, kun FBI tarjoaa hänelle töitä shekkiväärennösten osastolle.


Desktop3

REUNALLA

Kyseinen leffa kuuluu myös mun suosikkeihin, joten suosittelen ehdottomasti katsomaan.

Nick Cassidy on ex-poliisi, joka on tuomittu miljoonatimantin varastamisesta, itsensä mukaan syyttömänä. Vankilasta karannut Nick asettuu hotellin seinäkielekkeelle seisomaan, aikeinaan hypätä kuolemaansa. Hänet huomataan ja katutasolle syntyy suuri mediasirkus. Poliisineuvottelija Lydia Mercer yrittää saada Nickia pois hyppäysaikeista, samalla kun hän saa selville pinnan alla kuplivaa vyyhtiä.

Desktop4

RAJATON

Viimeisimpänä muttei vähäisempänä, rajaton! 

Yleisesti vallalla on käsitys, että käytämme hyväksemme vain murto-osan aivojemme kapasiteetista. Millaista elämä olisi, jos saisimmekin käyttöön aivojemme koko potentiaalin? Eddie Morra on kirjailijaksi haikaileva luuseri, jonka kirja ei tahdo edistyä ja jonka tyttöystävä Lindy päättää jatkaa elämäänsä ilman Eddietä. Miehen elämä polkee paikallaan, kunnes hän törmää kadulla entisen vaimonsa veljeen, joka tutustuttaa hänet käänteentekevään tieteelliseen keksintöön, lääkeeseen, jonka avulla koko kapasiteetti voidaan ottaa käyttöön.

2 kommenttia:

 1. Ooh tuo inception on sairaan hyvä leffa!! Muita näistä en ookaan nähnyt, katseluun menee :)

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä pomppas itelläki ihan kärkipäähän lemppari leffoissa! Suosittelen ehdottomasti katsomaan nuo muut leffat! :-)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan