KIRJA VINKKAUS PART 2

torstai 26. tammikuuta 2017

P1250485

Carrien nuoruusvuodet

Täällä ilmoittautuu sinkkuelämää fani! Leffat on tullut katsottua monta kertaa, tuotantokaudetkin moneen otteeseen sekä kirjat luettua. Myös Carrien päiväkirjat on tullut katsottua muutamaan kertaan. Jos olette tykänneet kyseisestä sarjasta, niin voin todellakin suositella näitä kahta kirjaa. Ajattelin kirjoitella taas molemmista kirjoista pienen juonen, että pääsette vähän kirjan makuun.

Kyseinen kirja kertoo Carrien viimeisestä lukiovuodesta Castleburyssa, jossa hän asuu isänsä ja kahden pikkusiskon Missyn ja Dorritin kanssa. Carrien äiti on kuollut joitakin vuosia aijemmin, mutta on jättänyt tyttärelleen perinnöksi feministisen kipinän. Kun sydäntenmurskaaja ja paha poika Sebastian Kydd palaa vuosien jälkeen Castleburyyn, Carrien maailma mullistuu. Koulun tyttöjen salainen päiväuni osoittaa olevansa kiinnostunut juuri Carriesta, ja kaikki vaikuttaa epätodellisen onnelliselta. Rakkauden lisäksi Carriella on kuitenkin toinen unelma: hän tahtoo tulla kirjailijaksi. Mutta miksi tuntuu, että tytön on valittava joko poikaystävä tai ura jo 16-vuotiaana? Yliopisto häämöttää nurkan takana, mutta sitä ennen Carrie päättää seurata suurta unelmaansa: edessä on kesä New Yorkissa kirjoittajakoulussa...

P1250471

Ensimmäinen kesä New Yorkissa


Kesäinen New York on parhaimmillaan ja Carrie on lumoutunut Samantha Jonesista, eksentrisistä naapureista, villistä yöelämästä ja salaperäisestä miehestä joka on viedä häneltä jalat alta. Ja parasta on tietenkin kirjoituskurssi, joka vie Carrien askelta lähemmäs unelmaansa tulla kirjailijaksi. Kesä aikana pikkukaupungin harmaavarpusesta - kuten Samantha Carrieta leikillään kutsuu - alkaa hiljalleen muovautua tuntemamme tyylitietoinen ja tarkkanäköinen kolumnisti. Carrie saa kuitenkin myös huomata, ettei mennyttä ja tulevaa ole aina helppoa sovittaa yhteen eikä elämä New Yorkissakaan ole pelkkää ruusuilla tanssia.


Ps. Mulle saa nakella kivoja kirja ehdotuksia!

12 kommenttia:

 1. Ooiiih en ookkaan tiennyt/huomannut Ensimmäinen kesä New Yorkissa- kirjaa! Pitääpä koittaa metsästää kirjastosta tai kirjakaupasta, nimittäin tuon ekan oon lukenut ja se oli tosi ihana :) Mun henkilökohtainen kirjasuosikki on Gayle Formanin jos vielä jään ( If I stay ), suosittelen lukemaan, jos ei oo entuudestaan tuttu :)

  kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kirja kuulosti sen verran hyvältä (netistä etsin juonen), että pakko löytää se käsiini jostain :-D Ja ehdottomasti kannattaa lukea Ensimmäinen kesä New Yorkissa, oli sen verran hyvä ;-)

   Poista
 2. Nämä molemmat tuli luettua kesällä 2015 kesätöissä, kun oli niin paljon luppoaikaa ja tykkäsin itsekin kovasti! :)

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää molemmat oli kyllä hyviä :-)

   Poista
 3. Oi kirjasuositukset on ihan parhaita aina löytää ♥ Oliko nää kirjat täysin tuohon Carrien päiväkirjat -tv sarjaan perustuvia vai oliko ihan erillisiä? :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perustu Carrien päiväkirjat - tv sarjaan. Mutta kuten yleensäkkin, kirjassa on kerrottu paremmin/ jotkut asiat erillä tavalla. Esim: sarjassa Carriella on yksi sisko ja kirjassa heitä oli kaksi.

   Poista
 4. En oo kumpaakaan kirjaa koskaan edes nähnytkään, mut täytyypä perehtyä sillä aina silloin tällöin tekee mieli lukea hömppääkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä näitä ehdottomasti, jos tekee mieli lukea hömppää :-)

   Poista
 5. Oi kiitos näistä kirjavinkeistä! :) Toi viimeinen herätti mun kiinnostuksen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä :-) Ensimmäinen kesä New Yorkissa oli munkin suosikki näistä kahdesta.

   Poista
 6. Enpäs oo tiennytkään, että Sinkkuelämästä on kans kirjoja :D Täytyy pistää muistiin!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti suosittelen nämä kaksi lukemaan! :-)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan