BT - LEFFA JA SARJA VINKKAUKSIA

perjantai 16. lokakuuta 2015

WHITE COLLAR

(Lainasin tekstin pätkän wikipediasta, jotta saatte kiinni vähän juonesta ;-D)
Neal Caffrey, huijari, väärentäjä ja varas jää kiinni kolmen vuoden kissa-hiiri-pelin jälkeen FBI:lle. Kun Caffreyn neljän vuoden tuomiosta on jäljellä vain neljä kuukautta, tämä pakenee tehokkaasti valvotusta vankilasta löytääkseen ex-tyttöystävänsä Kate Moreaun. Caffreyn kiinni saanut FBI-agentti, Peter Burke löytää tämän ja palauttaa vankilaan. Caffrey kuitenkin antaa uudelleen kiinni jäätyään Burkelle tietoa toisesta tapauksesta; tieto tulee tälle kuitenkin maksamaan: Burken täytyy suostua tapaamaan Caffrey. Tapaamisessa Caffrey ehdottaa diiliä: hän auttaa Burkea saamaan rikollisia kiinni vapauttaan vastaan. Lopulta Burke suostuu ehdotukseen.


ARROW

(teksti lainattu wikipediasta.)
Sarjan päähenkilö on miljonäärisuvun perijä Oliver Queen, joka palaa kotikaupunkiinsa Starling Cityyn elettyään viisi vuotta ympäri maailmaa muun muassa Lian Yun saarella. Hänen isänsä kuoli laivaonnettomuudessa. Oliver palaa kotiin äitinsä Moiran ja siskonsa Thean luo muuttuneena miehenä. Isältään saamansa nimilistan avulla hän ryhtyy jakamaan oikeutta niille, jotka ovat tehneet kaupungista korruptoituneen mätäpaiseen. Oliver naamioituu vihreän hupun varjoihin ja aseistautuu jousella, jota käyttelee ilmiömäisen taidokkaasti. Starling City on saanut uuden ja salaisen järjestyksenvalvojan, jota poliisi yrittää etsiä, mutta joutuu lopulta aina tekemään yhteistyötä.
LABYRINTTI & LABYRINTTI - AAVIKKOKOKEETPADDINGTON

Mulle myös leffa/sarja vinkkejä tulemaan!

4 kommenttia:

 1. Tykkäsin tämän postauksen toteutuksesta ja oli kiva idea laittaa noita trailereita tähän :)☻

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus :) Ite kävin just vähänaikaa sitten kattomassa ton aavikko kokeet leffan ja oli kyl hyvä :)!

  fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kivasti toteutettu ja nää trailerit ''kuvitti'' tätä postausta kivasti :-)

  VastaaPoista
 4. Ooo White Collarin aloittaminen onkin mulla luultavasti seuraavana vuorossa! Labyrintti ja Dylan O'Brien ❤️ Ihanasti tehty tää postaus!

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan