PITKÄSTÄ AIKAA

tiistai 15. syyskuuta 2015

IMG_1444

Tai ainakin siltä se tuntuu, kun avasin vihdoin bloggerin kirjoituskentän. Musta on tuntunut viimiset muutamat viikot siltä, että mua revitään kokoajan johkin suuntaa.. Että kroppa vaan menee, mutta pää ei enään pysy mukana. Tietääköhän kukaan mitä tarkoitan? Joten oon miinustanut blogin siitä hommasta kokonaan poissa. Tänään sain vihdoin suoritettua autokoulun vimpan vaiheen kokonaan poissa. (Ei tartte siitä enää ressata huh) Vielä pitäis niitä lappuja viedä poliisilaitokselle. Nyt kumminkin ajattelin viettää kivan illan joten palaillaan :-)

Jos tänne satutte eksymään niin mua kiinnostais tietää, miten just sä osaat rentoutua?

8 kommenttia:

 1. kiva kun postasit pitkästä aikaa! :) ♥
  Mun mielestä ehkä yks parhaista rentoutumis tavoista on kunnon juoksulenkki ja hyvä musiikki korvilla :D Ei ehkä kuulosta niin rentouttavalta mutta itellä se ainakin vähentää stressiä :)
  fashionsituation.blogspot.com ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, lenkillä saa kyllä kaikki huonotkin asiat unohtumaan! Se on mullakin yksi tapa rentoutua ja irtautua arjesta. :-)

   Poista
 2. Kiva että oot takas:) Mää rentoudun parhaiten just saunassa tai jonku hyän leffan parissa:) Toinen on kans just joku piiiiitkä kävelylenkki! Musat korville ja käveleen kirpakkaan syysilmaan ni rentouttaa kyllä niin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sauna ois niin ihana, harmi vaan ettei tääl meidän kaksiossa oo saunaa :-( Lenkki on kyllä yks hyvä tapa rentoutua, varsinki lemppari musat korvilla.

   Poista
 3. mä rentoudun yleensä nukkumalla :D tai menemällä suihkuun, koska sillon ei tarvii tehä mitään erityistä. jos mua stressaa nii tykkään hiljassuudesta, esim kirjastoissa (tosin sinne tulee aika harvoin mentyä).

  sataakohan huomenna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on mullakin, jos rentoutua meinaan niin pakko olla hiljaista. Tai esim just yksin kotona. :-)

   Poista
 4. Vähän sama tilanne menossa täällä, kun yo-kirjotukset painaa päälle. Mut rentoudun siitä päättämällä vain yhden päivän, jolloin en avaa kirjoja ja teen vaan sellaista mistä tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä Iina kirjotuksiin!! ♥

   Lukemisen välillä onkin välillä hyvä nakata aivot narikkaan ;-)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan