BT - MAKEUP ESSENTIALS

perjantai 7. elokuuta 2015

Mulla tulee postaus myöhässä julki, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan ;-) Muut tytöt tän jo ehti julkaista, mutta nyt mennään itse asiaan.

Aiheena siis on meikkauksen kulmakivet tai rutiinit. Eli mennään mulle ihan vieraalle alueelle. Täällä nimittäin tunnustautuu yks meikeistä tietämätön. Jos mun eteen tuotais luomivärit tai eyelainerit niin voin sanoa, että meikäläinen ois ihan ulapalla mitä niillä tehdään (Etten näyttäis ihan pelle hermannilta.) Enkä edes halua kuvitella jos joutuisin tekemään varjostuksia tai käyttämään valokynää. Suosin myös itselläni enemmän luonnollista lookkia, joten pidän monesti viikossa meikittömän päivän. Näin vanhempana on myös tullut enemmän itsevarmuutta olla ilman meikkiä.

SAM_0482

Mutta mennään nyt tuotteisiin joita käytän

Garnielin bb cream - mustien silmäalusten peitevoide. Mun ihan pakollinen/paras tuote! Omistan jotkut yli mustat silmänaluset, vaikka nukuin neljä tai kymmenen tuntia. Tai sitten vaan luulen omistavani tummataluset :-D Hah, mutta tätä tuotetta on käytetty jo ainakin neljä vuotta ja en kyllä vaihtais mihinkään. Yks pikkunen purnukkakin kestää mulla yleensä puolisentoista vuotta.

Lumenen kulmakarvaväri - tein ennen jollain halppis paletilla kulmat. Ja kun ostin tuon lumenen, niin ai että mie rakastan sitä! Varmasti moni nainen tietää tunteen, kun ostaa uuden meikin ja se on vaan niin hyvä? Vai oonkohan ainoo..

 Maybelinen Volume million lashes ripsiväri - tästä on tullut jo se meikkipussukan ihan vakkari tuote. Joskus tuota sattumalta kokeilin ja sen jälkeen en oo muuta ripsiini laittanut. Mutta nyt vois olla hakusessa joku uusi hyvä ripsari, kokeilun vuoksi.

Lumenen aurinkopuuteri - En käytä normaalia puuteria ollenkaan, enkä meikkivoidetta. Laitan huonompiin ihon kohtiin peitevoidetta ja lopuksi sipaisen aurinkopuuterit tuolla iän ikuisella huiskulla. (Ei taida olla edes aurinkopuuterille tarkoitettu.)  Mulla kävi niin huono juttu, että vanha aurinkopuuterini tippui kylppärin lattialle ja meni säpäleiksi. Joten jouduin ostamaan tuon kyseisen tuotteen. Enkä ole oikein varma pidänkö tuosta uudesta vai en.

Tyttöjen meikkaus jutuista voitte lukea linkeistä: Annika, Eveliina, Satu, Sofia & Sofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan