WEEK 18

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

IMG_4565-tile
Viikko lähti hyvin käyntiin, nimittäin jäi työpaikan vessan oven kahva käteen.. Hyvä minä :-D // Poikaystävällä ja no miksei vähän mullaki meni hermot meidän mini vaatekaappiin ja otettiin aika ekstemporena nokka kohti haaparantaa ja ikeaa. (ei se vaatekaappi oikeesti niin mini oo.. Meillä vaan liikaa vaatteita.) // No siellä ikean varastossa pohtimassa otetaanko vaaterekkiä kun hyllypaikka oli tyhjä ja löydettiin samainen mutta valkoisena. // Nokka kohti Oulua lähti vasta vähän liian myöhään ja olin nukahtamis pisteessä jo autossa. Terveisin 5:00 herännyt töihin Anni.

IMG_4764-tile
Jee, sain mä sen vaaterekin!! Oon jo muutaman vuoden ihastellut noita muilla ihmisillä ja ai että ne on niin ihania :-)(Poikaystävä vallannut siitä jo kyllä ylipuolet.. mur) // No vappua juhlistamassa elmon kanssa ;-D // Aina välillä voi pari viinilasia nauttia, oli muuten ihan hyvää viiniä. Ajattelin myös kirjoittaa postausta mun mielipiteestä alkoholiin.. // Vappua vietettiin meidän kaveri pariskunnan kanssa ja monopolya pelaten. Oli muuten hauska ilta. :-)

IMG_4845-tile
Aamukahvit on ihana juoda välillä sängyssä :p // No tuo parempi puolisko oli päättänyt käydä potkimassa kaverinsa kanssa palloa ennen meidän juhlintaa.. En sitte tiedä mitä siinä tapahtui mutta jalalla ei pystynyt enään kävellä joten oyssin päivystykseen perjantaina >> // Mä tästä kirjoittelinkin jo facebookissa mutta kopsataanpas se teksti nyt myös tähän "Kävästiin avokin kanssa tänään oyssin päivystyksessä. Olivat eilen kaverinsa kanssa potkimassa ja onnistu nilkkansa jotenkin loukkaamaan.. Eniten tässä ärsyttää oyssin palvelu, ei se että jouduimme monta tuntia odottamaan. Vaan kyseinen lääkäri. Joka laittoi avokkini itse avaamaan kaikki ovet keppien kanssa yms. Ja oli vielä sanonut ettei koipi ole yhtään turvonnut. Arvoitus teille, kumpi mahtaa olla kipeä koipi? Pisteet siis oyssin lääkärille!"

IMG_4924-tile
No ne lauantaiset shoppailut piti päivitellä instagraminkin puolelle. // Lauantai- iltana käytiin myös leffassa, koska halusin piristää tuota reppanaa. Oli muuten hyvä leffa, suosittelen käymään kahtomassa. // Sunnuntaina laitettiin nokka kohti kauvempaa mummilaa, oli kiva nähdä mummia taas pitkästä aikaa♥ // Ai että mä tykkään noista meidän ikkunalaudoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan