PUHELIMEN KÄTKÖISTÄ

maanantai 18. toukokuuta 2015

Viikkopostaukset on jäänyt näköjään kokonaan välistä. Joten otetaan katsastus puhelimen kätköistä. Kuvat on vähän sekaisessa järjestyksessä, mutta ei anneta sen haitata!

IMG_5126-tile
Oltiin keskustassa pyörimässä ton paremman puoliskon kanssa asioilla ja päätettiin käydä kahvittelemassa. Hän päätti tilata jotain raparperi piirrakkaa (josta mä en tykkää ollenkaan), mutta menihän se alas ja olihan se ihan hyvääkin :p // Mummo oli tehnyt äitienpäivänä tuollaisia kuppikakkuja, ai että oli hyväää :p // Pitihän se kevät flunssakin jostain napata  (ei kiva...blaaah) Vihaan kurkkukipua ylikaiken.. // Ei tuosta kaakaostakaan mennyt kuin puolet alas :-(

IMG_5030-tile
Toi parempi puolisko halus käydä vetäseen nassuu tommosen hampparin yks päivä. (Oli muuten hyviä ranskalaisia..) Käytiin yks päivä aika estemporena leffassa kahtomassa toi big game leffa.  Leffa oli musta kyllä kattomisen arvonen ja sai siinä kyllä nauraakkin :-D // Uudet niken shortsit♥ Kelpaa kesälläkin lenkkeillä ja rullaluistella. // Käytiin sillon lauantaina pienellä iltakävelyllä ja oli kyllä kivan näköstä ulkona.

2 kommenttia:

 1. Nam, tuo piirakka näyttää kyllä hyvälle :p

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, se kyllä olikin aika hyvää :p Vaikken niin raparperistä välitäkkään :D

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan