TÄN PÄIVÄN OSTOKSET

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

IMG_3325

Tänään kävästiin tuon paremman puoliskon kanssa pitkästä aikaa zeppeliinissä ennen kuin hänellä oli töihin meno. Uudet dr denimit olivat listan kärjessä heti sukkien jälkeen koska vanhat alkoivat jo vedellä viimisiään. Oon huomannut että noi dr denimit menee tosi äkkiä huonoiksi hintaansa nähden, tietääkö joku muu tuon tapaisia housuja jotka säilyis vähän pidempään? :-) Lippis nyt oli semmonen kauvan haluttu ostos, jonka toi parempi puolisko tahto ostaa mulle. Tuolle toiselle osapuolelle löydettiin yhdet housut ja kevät takki mitä hän etsikin.

Käväsin vielä shoppailujen jälkeen äänestämässä ja hei kai te muutkin ootte jo äänestämässä käynyt? :-) Musta on kiva nähdä että nuoretkin käy äänestämässä, jokainen ääni on kumminkin tärkeä!

4 kommenttia:

 1. Ite oon lopettanu kokonaan dr denimien oston ja siirtyny ginan alex housuihin :) kolmenkympin housut ja säilyy kyl vähintää yhtä kauan ku dr denimit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! En ookkaan huomannut tuollasia, pitää kyllä mennä etsimään jos löytyis! Ei kyllä tee hirveesti mieli pulittaa 50/60€ noista housista jotka ei niin hirveen kauvan kestä :-(

   Poista
 2. Mäki oon huomannu, että tollaset farkut menee tosi äkkiä huonoiksi.. :o En tiiä mistähän vois johtua semmonen. Mut just parhaita päällähän nuo on! Ja äänestettyä tuli mullakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just parhaitahan nuo on päällä, ei tee paljon mieli enään normi farkkuja jalkaan tunkea :-D Mutta tuo hinta/laatu suhde ei oikee täsmää :/

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan