WEEK 10

maanantai 9. maaliskuuta 2015

IMG_2894-tile
Viikko lähtee mahtavasti käyntiin arnoldsilla, nam // Päätettiinkin ottaa tuossa yks ilta scrabble matsi, ja dididi kukas muukaan kun minä voitin. JEE! // Mitä ruokaa me tänään tehtäs? No jos haettais heseä vaikka haha :-D Pitäis varmaan ryhdistäytyä ruuan tekoon, kohta ollaan jo hesen kanta-asiakkaita :D // Yks päivä otettiin auto alle Annin kanssa ja suunnattiin kohti haukipudasta, vietiin Annin rotat sinne siis.
läöf Mine.♥ // Kävästiin Hannan kanssa yks päivä pitkästä aikaa kahdestaan zeppeliinissä, vähän shoppailemassa ja lopuksi piti tottakai arnoldsissa kävästä. Oonkin ihmetelly mihin mun rahat uppoaa mut tais löytyä syyllinen :-D // Tilasin aivan ihanan takin/jakun ginasta, ai että tulis jo lämpimät ilmat! // Kyllä se muuttaminen näinkin menee, omaisuus yhteen laatikkoon ja valmista! Siis mitenkäs hankalaa voi olla muutto laatikoiden pakkaaminen? Oon siirtänyt kyseistä asiaa päivä päivältä kauemmas ja sanotaanko näin, että tässä alkaa kiirus tulla.. bläääh

8 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen blogin alku sulla ♥ ihanan vaalee ulkoasu blogilla!
  käy kattoo mun blogi jos kiinnostais!

  emmikristiinan.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:)
   Käyn kahtomassa siun blogin!

   Poista
 2. Oi ihana tuo bleiseri!<3

  VastaaPoista
 3. ääh, toi ginan jakku/takki on superihana! itsehän löysin tuollaisen valkoisena, sopivan kokoisenakin, kerran alerekistä :s eipä vaan ollut rahaa..
  tosi kivanoloinen blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina kaiken kivan löytää just sillonku ei oo rahaa, tuttu juttu mullakin :-D
   Kiitos paljon :-)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan